Over Ons

Snel, Nauwkeurig en Reproductief

CNC Maatwerken

is het logische gevolg van jarenlang hobbymatig bezig te zijn met hout, metaal en kunststof bewerkingen. In de loop der jaren zijn allerlei projecten eigenhandig gebouwd waaronder voornamelijk meubelen, maar ook machines.

Vanaf pokertafels, bureaus, kasten tot complete CNC machines. In 2012 is er een eigenbouw CNC freesmachine gebouwd welke tot op heden nog uitstekend werk levert.

Door de toenemende vraag in maatwerken, lastig te bewerken vormen en materialen, totaaloplossingen en steeds groter wordende projecten is het besluit genomen te investeren in een grotere werkplaats en een professionele CNC freesmachine. Hiermee zijn we in staat om maatwerk te leveren voor bedrijven en particulieren, dat ene speciale naam of reclamebord, die mooie droomkeuken. Van enkelstuk tot series in hout, kunststoffen of aluminium, van meubelen tot complete kantoor en winkelinrichtingen of onderdelen voor de standbouw, u bent aan het juiste adres!

CNC bewerken heeft als grote voordeel dat het snel, nauwkeurig en reproductief is.

Benieuwd wat CNC Maatwerken voor u kan betekenen, kijk dan bij diensten voor mogelijkheden of neem contact op om te kijken wat we samen kunnen realiseren.

ERVAREN OPLOSSINGSGERICHTE SPECIALISTEN

Wij helpen u graag met een passende oplossing

Benieuwd wat CNC Maatwerken voor u kan betekenen, kijk dan bij diensten voor mogelijkheden of neem contact op om te kijken wat we samen kunnen realiseren.

U bent van harte welkom.

  • Neem direct telefonisch contact met ons op: 06-13961325

  • Niet dringend, maar toch een oplossing op maat nodig? Vul dan ons contactformulier in.