Toelevering

  • Reduceer uw doorlooptijd in uw projecten, door bewerkelijke onderdelen uit te besteden houd u meer tijd over voor andere werkzaamheden.

  • Precisie en hoge kwaliteit.

  • Geen aanschaf en onderhoud van dure machines.

  • Éénvoudigere constructie dan IKEA meubels!

  • Onderdelen voorzien van duidelijke voor zichzelf sprekende labels.

CNC Maatwerken is bij uitstek een zeer geschikte partner voor de kleine interieurbouwer en meubelmaker. Meestal hebben deze niet de juiste machines om snel en precies onderdelen voor de meubels te maken. De onderdelen waar u met machinale handgereedschappen enkele uren mee bezig bent kan een CNC machine vaak in enkele minuten, ja uiteraard kost dat ook geld. Maar door u bezig te houden met de onderdelen welke voor u makkelijk te produceren zijn, zijn uw projecten sneller afgerond, en dit bespaart tijd en uiteindelijk geld. De rekensom is vaak makkelijk!

Daarnaast hoeven deze bedrijven geen dure machines aan te schaffen. Vaak zullen deze ook niet rendabel zijn, omdat ze dan simpelweg te veel stil staan. CNC Maatwerken doet niet anders dan CNC freeswerk, als u uw project, meubel of keuken aan het plaatsen of opleveren bent, zijn wij alweer voor uw volgende project aan de gang!

Onze visie is vrij simpel, we doen wat we beloven. Snelheid, prijs / kwaliteit verhouding en leverbetrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

CNC Maatwerken wil een betrouwbare partner en leverancier zijn voor haar klanten. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent!