Diensten

Kwalitatief en op maat!

  • CNC frezen is bij uitstek geschikt voor het produceren van halffabricaten en onderdelen voor bijvoorbeeld interieurs, machinebouw en meubels. Denk hierbij aan onderdelen met lastige vormen of series van onderdelen.

  • Het aanbrengen een kantenband op de kopse kanten van een paneel, spaanplaat, MDF of Multiplex wordt toegepast ter bescherming tegen stoten en / of vocht. Daarnaast is kantenband leverbaar in bijna alle verkrijgbare structuren en houtsoorten en ziet het er daardoor ook nog eens mooi uit.

  • CNC Maatwerken is bij uitstek een zeer geschikte partner voor de kleine interieurbouwer en meubelmaker. Meestal hebben deze niet de juiste machines om snel en precies onderdelen voor de meubels te maken. De onderdelen waar u met machinale handgereedschappen enkele uren mee bezig bent kan een CNC machine vaak in enkele minuten.

  • Zoekt u een meubel, maar in de winkels is er niets te vinden wat bij uw smaak past of de afmetingen zijn niet naar uw wens. CNC Maatwerken kijkt samen met u naar uw wensen en specificaties. Vervolgens doen we u een voorstel bestaand uit een duidelijk overzicht van materialen en een realistische 3D tekening.

  • Omdat alle meubelonderdelen computergestuurd worden gefreesd is het noodzakelijk dat alles tot op detailniveau ook daadwerkelijk getekend moet worden. Ieder gaatje, iedere sponning of welke bewerking dan ook.